AcasăEconomieBacșișul în HoReCa: Experiența unui patron de restaurante

Bacșișul în HoReCa: Experiența unui patron de restaurante

Publicat pe

IAȘI VREMEA

Cătălin Mahu, proprietar de restaurante

Proprietarul restaurantelor bucureștene „La Mama”, Cătălin Mahu, susține că personalul din domeniul HoReCa „depinde financiar de bacșișuri”, iar costurile salariale nu ar trebui să depășească 30% din profitul unui restaurant.

În cadrul podcastului StartupCafe.ro Idei&Antreprenori, Mahu a mai declarat că a renunțat la afacerile sale de pe litoral, deoarece nu a mai găsit personal dispus să lucreze acolo, vara, la tarife accesibile pentru ambele părți.

Antreprenorul a abordat, de asemenea, controalele efectuate de conducătorul ANPC, Cristian Popescu Piedone, cu privire la siguranța alimentară în restaurantele din România, precum și despre preferințele de consum ale românilor.

Ultimele articole

Salariul minim pe economie de la 1 ianuarie 2026 discutat la reuniunea Consiliului Național Tripartit

Reuniunea Consiliului Național Tripartit pentru Dialog Social are programată...

Nota primită de Cristi Chivu după înfrângerea dureroasă a Interului cu Liverpool | Sport.ro

Partida a fost una echilibrată, iar echipa engleză a...

Inter Milano – Liverpool 0-1: meci memorabil pentru Cristi Chivu, înfrângere în ultimele clipite din penalty

Inter Milano - Liverpool 0-1 Rezultat final Minutul 88: Gol pentru Liverpool!...

More like this

Mai multe articole

Salariul minim pe economie de la 1 ianuarie 2026 discutat la reuniunea Consiliului Național Tripartit

Reuniunea Consiliului Național Tripartit pentru Dialog Social are programată...

Nota primită de Cristi Chivu după înfrângerea dureroasă a Interului cu Liverpool | Sport.ro

Partida a fost una echilibrată, iar echipa engleză a...

Inter Milano – Liverpool 0-1: meci memorabil pentru Cristi Chivu, înfrângere în ultimele clipite din penalty

Inter Milano - Liverpool 0-1 Rezultat final Minutul 88: Gol pentru Liverpool!...