AcasăEconomieBacșișul în HoReCa: Experiența unui patron de restaurante

Bacșișul în HoReCa: Experiența unui patron de restaurante

Publicat pe

IAȘI VREMEA

Cătălin Mahu, proprietar de restaurante

Proprietarul restaurantelor bucureștene „La Mama”, Cătălin Mahu, susține că personalul din domeniul HoReCa „depinde financiar de bacșișuri”, iar costurile salariale nu ar trebui să depășească 30% din profitul unui restaurant.

În cadrul podcastului StartupCafe.ro Idei&Antreprenori, Mahu a mai declarat că a renunțat la afacerile sale de pe litoral, deoarece nu a mai găsit personal dispus să lucreze acolo, vara, la tarife accesibile pentru ambele părți.

Antreprenorul a abordat, de asemenea, controalele efectuate de conducătorul ANPC, Cristian Popescu Piedone, cu privire la siguranța alimentară în restaurantele din România, precum și despre preferințele de consum ale românilor.

Ultimele articole

Seedorf critică dur pe Arne Slot: Îl vei aduce înapoi pe Salah și vei vorbi cu el?

Mohamed Salah a fost exclus din lot după interviul controversat în...

Pep Guardiola susține pe Xabi Alonso înainte de meciul Real Madrid – Manchester City: el are încredere în el | Sport.ro

Pep Guardiola, tehnicianul spaniol al echipei Manchester City,...

Consumul populației depășește veniturile, conform raportului BNR: câți români primesc încă salariile în plic

Cu câțiva ani în urmă, avea loc o expresie populară: ce face un...

More like this

Mai multe articole

Seedorf critică dur pe Arne Slot: Îl vei aduce înapoi pe Salah și vei vorbi cu el?

Mohamed Salah a fost exclus din lot după interviul controversat în...

Pep Guardiola susține pe Xabi Alonso înainte de meciul Real Madrid – Manchester City: el are încredere în el | Sport.ro

Pep Guardiola, tehnicianul spaniol al echipei Manchester City,...

Consumul populației depășește veniturile, conform raportului BNR: câți români primesc încă salariile în plic

Cu câțiva ani în urmă, avea loc o expresie populară: ce face un...